Tanggaarden Endelave

Tangsafari

Tangsafari på Endelave

Tanggaarden på Endelave tilbyder en unik tangsafari langs den smukke kystlinje rundt om vores lille ø. Under tangsafarien får du mulighed for at lære om de forskellige tangarter og deres anvendelse i både madlavning og for sundhed, klima og miljø.

Tangsafarien starter med en kort introduktion til tang og alger, og hvordan de spiller en vigtig rolle i vores økosystem. Derefter går turen langs stranden, hvor en erfaren guide vil vise dig de forskellige tangarter, der vokser i området. Du vil lære om deres smag, tekstur og ernæringsmæssige egenskaber og få inspiration til, hvordan du kan anvende dem i din madlavning.

Tangsafarien inkluderer også et par smagsprøve på forskellige tangprodukter og drikkevarer.

Hertil kan du i forvejen bestille en lille frokost med forskellige retter hvor tang indgår på en delikat måde. og med evt. tilkøb af tang øl og eller tangakvavit / tangrom.

Du vil blive overrasket over, hvor velsmagende tang kan være, og måske endda opdage nye favoritter blandt de forskellige tangarter.

Datoer for faste tangsafarier finder du her på hjemmesiden, men der er også mulighed for at lave en særlig aftale om tid og sted, hvis I er 4 eller flere deltagere.

Prisen for tangsafarien er kr. 325 pr. person og den tilkøbte frokost koster 150 kr. inkl. drikkevarer.

Faste datoer i foråret 2024

Endelave: 22/3, 11/4, 25/4, 4/5, 25/5, 7/6, 8/6, 22/6.

Grenå: 9/4, 30/4, 11/6, 19/6

Ebeltoft 22/5

Passer ingen af datoerne og er i mere end 4 personer, så finder vi en passende dato og evt. sted efter eget ønske. Gælder også for virksomheder, uddannelsesinstitutioner, foreninger m.v.

- Smag på Endelave - thumbnail IMG 1237 - Tangsafari